Supa crema de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Supa crema de ciuperci

Ingrediente

  • -2 pungi de ciuperci congelate
  • -2 morcovi
  • -2 cepe
  • -1 bucata de telina de marime potrivita
  • -3 cuburi Knorr de legume
  • -2 linguri de faina
  • -chimen (facultativ)
  • -ulei
  • -smantana 400 ml

Mod de preparare

Se pune ceapa tocata marunt la calit in ulei , peste ea se pune morcovul si telina si se lasa sa se caleasca vreo 5 minute. Apoi se pun ciupercile si se lasa sa fiarba in zeama lasata de ciuperci vreo 10 minute dupa care se pune apa si se mai lasa sa fiarba pana cand zarzavaturile sunt fierte. Se adauga cele 3 cuburi de Knorr de legume. Apoi supa se strecoara si zarzavaturile se pun in blender impreuna cu 2 canite de supa si se sfarama pana se fac ca o pasta, care se rastoarna inapoi in supa. Se pune din nou pe foc, se pun cele 2 linguri de faina intr-o cana si se amesteca cu apa rece, putin cate putin sa nu faca cocoloase si se rastoarna in supa. Se lasa sa fiarba putin ca sa se lege faina. Se pune apoi smantana si se stinge focul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise