Reteta postata pe: 30 iunie 2010
Ingrediente
-2 pungi de ciuperci congelate, -2 morcovi, -2 cepe, -1 bucata de telina de marime potrivita, -3 cuburi Knorr de legume, -2 linguri de faina, -chimen (facultativ), -ulei, -smantana 400 ml
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se pune ceapa tocata marunt la calit in ulei , peste ea se pune morcovul si telina si se lasa sa se caleasca vreo 5 minute. Apoi se pun ciupercile si se lasa sa fiarba in zeama lasata de ciuperci vreo 10 minute dupa care se pune apa si se mai lasa sa fiarba pana cand zarzavaturile sunt fierte. Se adauga cele 3 cuburi de Knorr de legume. Apoi supa se strecoara si zarzavaturile se pun in
blender impreuna cu 2 canite de supa si se sfarama pana se fac ca o pasta, care se rastoarna inapoi in supa. Se pune din nou pe foc, se pun cele 2 linguri de faina intr-o cana si se amesteca cu apa rece, putin cate putin sa nu faca cocoloase si se rastoarna in supa. Se lasa sa fiarba putin ca sa se lege faina. Se pune apoi smantana si se stinge focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Se pun 3l de apa la fiert.Se toaca telina,prazul si ceapa,nu marunt , se pot toca mai mari si se
16 voturi
7 comentarii
40 min
Ceapa si radacinoasele curatate, spalate, taiate cuburi, le calim in ulei cateva minute, dupa ce
3 voturi
2 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010
O bunatate...Imi place tare mult...
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010
Foarte gustoasa! Imi place orice mancare care are ciuperci.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010
Foarte bunã!!!ador ciupercile!
Silvia , 30 iunie 2010
O bunatate.
husni (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010
Un deliciu;si noua ne place.