autor:

Laura_Nechita

» » , Slow Cooking, Supe de legume

Supa crema de ciuperci brune

Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura_Nechita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
300 - 400 g mix ciuperci brune + ciuperci de padure, - 1 morcov, - 1 radacina mica de patrunjel, - 1 fir de praz verde, - 1 cartof mic, - 1 cub unt 60 g, - sare grunjoasa, - 100 ml apa, - branza cremoasa cu usturoi, - un praf nucsoara, - crutoane

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele. Le taiem cuburi. Spalam ciupercile si le lasam la scurs intr-o sita.

Conectam aparatul Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l la o sursa de curent.

In vasul aparatului punem jumatate din unt, adaugam sare. Punem legumele taiate, mai putin ciupercile. Acoperim si selectam functia High si timpul 30 min. Lasam aparatul sa gateasca.

Dupa 30 min, taiem ciupercile felii si le adaugam peste legumele coapte in unt. Adaugam apa, inca putina sare si acoperim. Selectam functia Low si setam timpul la 1 ora.

Dupa ce aparatul Crock Pot a incheiat programul, va trece automat pe functia de pastrare la cald.

Scoatem legumele, adaugam un pic de supa si le punem la blender. Adaugam restul de unt si amestecam.

Adaugam si restul de supa, in functie de cat de lichida o preferam. Mie imi place sa fie mai densa, mai cremoasa.

Formam cativa bulgarasi din branza amestecata cu usturoi verde.

Luam un castronel sau un vas de servit mancare, punem un polonic plin cu supa, adaugam 2-3 bulgarasi de branza si presaram un praf de nucsoara. Servim cu crutoane sau fara.

Nu am mai adaugat smantana, am preferat branza in acest caz. Este un deliciu, branza se incalzeste si devine moale, iar gustul pregnant de ciuperci se imbina perfect.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

Spalam broccoli, curatam si taiem rondele cartoful, curatam si ceapa, apoi le punem la fiert in apa

3 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa crema de dovleac cu praz

Supa crema de dovleac cu praz

Supele crema sunt foarte sanatoase si consistente, iar vestea buna este ca ai la indemana sute de

0 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 - 400 g mix ciuperci brune + ciuperci de padure
  • - 1 morcov
  • - 1 radacina mica de patrunjel
  • - 1 fir de praz verde
  • - 1 cartof mic
  • - 1 cub unt 60 g
  • - sare grunjoasa
  • - 100 ml apa
  • - branza cremoasa cu usturoi
  • - un praf nucsoara
  • - crutoane

Raporteaza reteta

Retete
de Laura_Nechita
Chec zebra

Chec zebra

Intr-un castron, am pus in ordine 1 cana lapte, uleiul, zaharul si am amestecat bine cu un tel. Am

52 voturi    43 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Biscuitii se macina fin fie la robot, fie cu ajutorul sucitorului. ( daca nu dispuneti de robot,

20 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri
Cheesecake cu afine si mure

Cheesecake cu afine si mure

Biscutii cu zaharul si fructele de goji i-am rasnit la robot, nu foarte marunt. Am adaugat untul

23 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de fasole galbena Ciorba de fasole galbena

Pentru că este sezonul legumelor proaspete de tot felul, am ales să pregătesc o ciorbă de fasole galbenă, cu dovlecel. Se curăță

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti
Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie

Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, apoi si radacina de patrunjel feliute.

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare