Ingrediente
50 g unt, 1 ceapa medie tocata marunt, 1 morcov ras – prin razatoarea cu gauri mici, 1 conopida mica, 600 ml supa de pui, 40 g faina, 120 g smantana de gatit, patrunjel, 1 varf cutit nucsoara macinata, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Intr-o oala punem la fiert supa de pui cu conopida taiata in buchete mai mari, dar nu foarte mari. Adaugam legumele calite. Lasam sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Amestecam faina cu smantana, astfel incat sa nu se formeze cocoloase, apoi o turnam in supa. Asezonam cu sare, piper si nucsoara.
Amestecam bine si lasam pe foc pana compozitia se ingroasa putin. Luam de pe foc oala cu supa de conopida, presaram patrunjel proaspat tocat si servim.
Pofta buna!