Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici.
Se pune dovleacul feliat intr-o tava tapetata cu hartie de copt alaturi de usturoi, se stropeste cu ulei de masline, sare de mare, piper si se da la cuptorul preincalzit la 190 grade timp de 25 minute.
Prazul curatat si taiat felii potrivite se caleste in untul topit.
Cartofii se curata, se taie bucati mici si se adauga peste praz.
Se acopera totul cu supa de legume, se condimenteaza si se fierbe la foc mic.
Cand cartofii sunt fierti se amesteca cu dovleacul copt si se paseaza totul intr-un blender.
La sfarsit se adauga parmezanul, amestecand usor si astfel am obtinut o supa crema de dovleac foarte sanatoasa si delicioasa..
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi se serveste calda alaturi de crutoane de paine.
S-aveti pofta !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii