Ingrediente
(pentru 2 portii), 1/2 kg dovleac de placinta, 1 cartof mare, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 2 cubulete de Maggi Legume, sare, un pic de ulei, 2-3 stelute de anason, baghetelele aromate:, 5-5 bucati subtiri si lungi de dovleac, un cub mic de unt, 2 lingurite de zahar de palmier (sau zahar brun)
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
1 vot
Mod de preparare
Se incinge untul intr-o craticioara, apoi se adauga cele 2 lingurite de zahar de palmier si lasam sa caramelizeze un pic, apoi adaugam baghetelele si le lasam sa fiarba in caramelul obtinut pana se inmoaie. Caramelul obtinut are un gust dulce amarui, aromatizat.
Se serveste supa crema decorata din abundenta cu acest caramel si cu baghetelele de dovleac caramelizate.
Pofta buna!