Intr-o cratita, caleste ceapa in uleiul de masline pana cand se inmoaie.Adauga 4 linguri sherry si dovleacul taiat cubulete si caleste-le 1-2 minute.Toarna zeama de supa, acopera cratita si lasa totul sa fiarba 20-30 minute pana cand dovleacul s-a inmuiat.
Toarna amestecul intr-un blender si paseaza-l pana se obtine o crema fina.Serveste supa presarata cu putin patrunjel proaspat alaturi de crutoane de paine.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii