Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate.
Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita cu pere moi, zemoase si parfumate. Gustul este unul rafinat, textura este fina, iar miresmele sunt calde si linistitoare.
Etapa 1: Se spala si se curata legumele, apoi se pun la fiert impreuna cu un praf de sare.
Etapa 2: Se spala si se curata perele. Se curata atat coaja, cat si semintele.
Etapa 3: Legumele fiere se mixeaza impreuna cu perele intr-un blender.
Etapa 4: Amestecul mixat se pune din nou la fiert cu un praf de sare.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii