Curatati dovleceii si ceapa si taiati in cubulete, apoi le frigeti in ulei circa 10 minute.
Adaugati busuiocul spalat bine si mixati bine cu blenderul. Puteti folosi si busuioc uscat.
Sarati si piperati dupa gust si adaugati supa de peste si smintina si puneti pe foc pentru citeva minute, dupa care lasati sa se raceasca.
Separat curatati si fierbeti 2 minute crevetii daca sunt cruzi. De obicei se gasesc si cei gata fierti, au o culoare roz cind sunt deja fierti.
Puneti supa rece in farfurii si garnisiti cu creveti sau surimi dupa gust.
Acest fel de mincare este recomandat pentru perioada estivala, cind nu prea avem chef de mincaruri calde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii