Reteta postata pe: 21 martie 2009
Ingrediente
3 cartofi, 2 morcovi mari, 1 radacina patrunjel, 1 radacina pastarnac, 2 cepe medii, 1 dovlecel, 150g telina, 1 ardei gras, 1 gulie, 1 cutie de rosii in bulion, 2 linguri ulei de orez, patrunjel proaspat, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert, intregi, in 3 litri de apa. Pentru inceput se pun la fiert radacinoasele, pentru ca fierb mai greu, iar dupa 15 minute se adauga cartofii si dovlecelul. Dupa ce s-au fiert legumele foarte bine, se scot din oala si se paseaza cu
blenderul pana devin o pasta cremoasa. Se adauga apoi rosiile in bulion si se continua pasarea, adaugandu-se treptat supa in care au fiert legumele. Pasta de legume se pune din nou la fiert adaugandu-se sare si ulei.Se lasa pe foc cam 10 minute dupa care se adauga patrunjelul tocat marunt.Se serveste fierbinte , cu crutoane din paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA CREMA DE LEGUME" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu
36 voturi
19 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009
Eu pregatesc supa-crema de legume tot timpul anului,combin legumele si zarzavaturile.Este minunata.