Supa crema de legume cu ghimbir
Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun la fiert impreuna cu ghimbirul ras, in apa cu putina sare;dupa ce au fiert foarte bine, se strecoara fara sa se arunce apa, se paseaza cu blenderul, piureul rezultat se amesteca cu untul moale, laptele de cocos, apoi se subtiaza cu apa de la fiert pana la consistenta dorita.
Se condimenteaza se orneaza deasupra cu nucsoara si se serveste cu crutoane.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii