Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza morcovii taiati pe lungime, pastarnacul taiat betisoare, ardeii curatati de seminte si taiati fasii mai mari, ardeiul iute curatat de seminte, rosiile taiate jumatati, cepele taiate si ele jumatati sau in patru daca sunt mai voluminoase, si cateii de usturoi, se presara sare grunjoasa (eu folosesc sare de mare), se stropesc cu ulei si se dau la cuptorul preincalzit la 250 grade pentru 20-25 min, pana legumele devin moi si raspandesc aroma.
Cat legumele au stat in cuptor am preparat supa de legume dintr-un litru de apa cu o lingura de legume deshidratate/1 lingura vegeta si am lasat pe foc pana a dat in clocot.
Se transfera apoi legumele in vasul in care vom prepara supa (eu am folosit un vas de ceramica pe care l-am incalzit in cuptor inainte de a prepara supa in el, altfel riscam ca supa mea sa se raceasca foarte repede) si se paseaza cu mixerul vertical pana devin crema, apoi se adauga din supa de legume atat cat ne place sa fie supa de lichida, si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Se serveste cu mult patrunjel proaspat tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii