Autor:
anuta (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 11 februarie 2018
Ingrediente
, 2 cartofi mari, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 radacina de patrunjel, cateva fire de patrunjel verde, un catel de usturoi, sare, piper dupa gust, un strop de ulei de masline , 2 ardei kapia copti si curatati de samburi si pielita
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete; morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si se taie rondele, usturoiul se curata si se feliaza, se acopera cu apa si se pune sa fiarba bine cu un praf de sare si un strop de ulei de masline.
Se scurge si se separa zarzavatul de supa. In cana unde avem zarzavatul fiert, adaugam si fasiile de ardei copt, dam la blender pana se obtine un piure fin pe care il subtiem la consistenta unei supe creme cu supa oprita. Se adauga si un praf de piper daca se doreste.
Se serveste cu crutoane si verdeata tocata fin.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume si ardei copt" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate