In vasul cu unt incins se pun legumele curatate, spalate, taiate, impreuna cu leurda. Dupa ce s-au inmuiat putin, se adauga supa si se lasa la fiert cu capac 40 minute; dupa acest timp se strecoara legumele si se paseaza cu blenderul vertical. Piureul obtinut se amesteca cu laptele de cocos si se pune din nou pe foc. Se condimenteaza dupa gust, iar cine doreste, poate adauga si supa de la fiert (noua ne place mai cremoasa).
Se serveste fierbinte,cu lamaie inghetata rasa deasupra cu tot cu pulpa si o felie de lamaie pentru cine doreste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii