Se pune untul intr-un vas pe foc.
Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min, se adauga 3 cani cu apa, iar cand legumele sunt aproape fierte, se adauga usturoiul curatat, lintea scursa si bine clatita, crengutele de lamaita spalate si 1 lingurita cu sare.
Dupa 15 min de fiert, se rastoarna totul in blender, dupa ce se paseaza, se trece prin sita pentru o supa fina, rezultatul se pune din nou in vas pe foc, se adauga laptele de cocos, se amesteca bine, se potriveste de gust, apoi se serveste in bol dupa preferinte, calda, rece sau cu crutoane.
Are un gust senzational!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii