Ingrediente
2 morcovi,, 1 ceapa,, 1 cartof,, 1 pastarnac,, 50 g telina,, 2-3 linguri ketchup,, 250 ml bulion,, unt cat o nuca,, 50 ml lapte,, 4 linguri ulei,, 2 lingurite zahar,, cateva frunzulite de spanac sau patrunjel pentru decor,, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
11 voturi
Mod de preparare
Dupa 25 de minute, adaugati bulionul, lasati sa mai fiarba 5 minute si luati vasul de pe foc.
Adaugati untul, laptele clocotit, zaharul, uleiul, ketchup-ul.
Mixati pana ce supa devine omogena, apoi dregeti gustul de sare, piper.
Daca mai trebuie adaugati putin zahar sau putin ketchup pentru culoare.
Cand puneti supa fierbinte in farfurii decorati cu cate o frunzulita verde de spanac sau patrunjel.