Ceapa,tocata marunt,se prajeste(sa fie colorata,putin) in cele 3 linguri de ulei;se pune,apoi,peste ceapa,usturoiul batut.Dupa ce se prajeste putin,se pune porumbul(scurs),morcovul,untul,faina.
Dupa ce se mesteca totul,se pune supa de carne si se sareaza si pipereaza,dupa gust.
Se fierbe,supa aceasta,f.bine;cel putin 40 minute.Apoi se paseaza si se strecoara.
Se pune iar pe foc,se adauga frisca licida,amestecata f.bine cu iaurtul.
Se da 2-3 clocote(totul),se ia de pe foc.Se serveste fierbinte ,presarata cu chipsuri,maruntite.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii