Oparim rosiile si le curatam de pielita,apoi le taiem cubulete.Taiem si dovleceii cubulete, iar ceapa,morcovul,telina si pastarnacul le dam pe razatoarea cu gauri mari sau le putem taia cubulete mici.Punem ceapa la calit in oala in care vom face supa.O lasam pe foc pana devine sticloasa.
Adaugam apoi restul de legume, mai putin rosiile,si le lasam pana se inmoaie putin,la foc mic.Adaugam apoi rosiile si dovleceii si completam cu apa.Lasam sa fiarba bine toate legumele.Cand sunt fierte le mixam cu blenderul,la robot sau le dam prin strecuratoare.Le punem din nou la foc si le lasam sa mai dea cateva clocote.Potrivim gustul de sare.La final, adaugam verdeata taiata marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii