Ingrediente
1 kg de rosii, 2 dovlecei mai maricei sau 3 mai micuti (in cazul meu), 1 ceapa mai mare, 1 morcov mai maricel, 1 telina, 1 bucata pastarnac, 4 linguri cu ulei, sare, leustean sau patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
6 voturi
Mod de preparare
Adaugam apoi restul de legume, mai putin rosiile,si le lasam pana se inmoaie putin,la foc mic.Adaugam apoi rosiile si dovleceii si completam cu apa.Lasam sa fiarba bine toate legumele.Cand sunt fierte le mixam cu blenderul,la robot sau le dam prin strecuratoare.Le punem din nou la foc si le lasam sa mai dea cateva clocote.Potrivim gustul de sare.La final, adaugam verdeata taiata marunt.
Vetuta Bebec , 15 noiembrie 2013
Da este foarte buna ,o fac si eu.
Nural Meryem , 15 noiembrie 2013
şi eu am sa o gatesc
LALY (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013
Daniela, este delicioasa si sanatoasa in acelasi timp.Pup dulce.
LALY (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013
Valentina,chiar este o bunatate,pup dulce.
Carp Daniela-doina , 14 noiembrie 2013
Arata fff. bine supa si cred ca e si delicioasa. Cu siguranta am s-o gatesc si eu (Y) :)
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013
O bunatate, iar prezentarea este pe masura...