Intr-un vas se pune la fiert un litru de apa. Cand da in clocot, se pune smantana si branza topita si se amesteca cu un tel pana se dizolva. Se pune usturoiul pisat si se condimenteaza cu vegeta dupa gust.
Feliile de paine se taie cubulete si se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se scot si se condimenteaza si acestea cu putina vegeta (eu am folosit un amestec pentru salate).
Supa se serveste cu crutoanele de paine si cu porumb prajit, sau doar cu crutoanele. Pofta mare!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii