Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de spanac si coaste de miel

Ingrediente

  • * 350 g spanac verde
  • * 1 legatura ceapa verde
  • * 1 legatura usturoi verde
  • * 500 g coaste de miel
  • * 100 ml vin alb
  • * cimbrisor proaspat
  • * ulei de masline
  • * zeama de la jumatate de lamaie
  • * sare, piper
  • * 1 ardei iute uscat

Mod de preparare

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant.

Punem coastele de miel intr-un vas mai mare, adaugam vinul, uleiul de masline, cimbrisorul, apoi asezonam cu sare si piper.

Acoperim vasul cu o folie alimentara si lasam carnea sa se marineze peste noapte, sau minim 5 ore.

Scoatem coastele de miel din marinata si le prajim putin in uleiul incins cat sa isi schimbe culoarea, apoi se aseaza in tava,si se pun in cuptorul preincalzit la 120 grade timp de 30 minute minute.

Dupa ce am pregatit coastele de miel incepem sa pregatim spanacul astfel:

Spanacul se spala foarte bine in mai multe ape, si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-o oala incingem putin ulei de masline, adaugam ceapa si usturoiul verde tocate marunt lasand pe foc pana se inmoaie.

Adaugam spanacul si acoperim oala cu un capac cateva minute pana cand acesta s-a inmuiat.

Punem apa si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute.

Lasam sa se raceasca cateva minute.

Cu ajutorul unui blender vertical pasam spanacul,adaugam apoi coastele de miel, zeama de la jumatate de lamaie , sarea si lasam sa fiarba la foc mic cateva minute.Daca doriti ca supa sa fie mai apoasa se mai poate adauga putina apa.

La sfarsit adaugam ardeiul iute uscat taiat marunt (dupa gustul fiecaruia).

Supa crema de spanac si miel se serveste fierbinte alaturi de paine prajita.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise