Cartofii si topinamburul se spala si se curata de coaja iar prazul se taie rondele.
Se caleste apoi prazul in putin ulei apoi se adauga cartofii si topinamburul taiati felii.
Se adauga vinul si se lasa la fiert pana ce alcoolul se evapora.
Se toarna supa de legume, se pun rozmarinul si cimbrul tocate si se lasa la fiert.
Dupa ce cartofii s-au fiert, se adauga sare si piper apoi ingredientele se paseaza cu ajutorul unui blender.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii