Se taie dovleacul curatat de coaja in cubelete mici, la fel si morcovul si se pun la fiert.
Se taie dovleacul curatat de coaja in cubelete mici, la fel si morcovul si se pun la fiert cu 2 lingurite de zahar si un baton de scortisoara si 2 stelute de anason. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie morcovul si dovleacul, se scurg de supa si separat se blenduiesc bine, subtiind cu supa in care au fiert, pana obtinem consistenta dorita, apoi adaugam si o lingura de smantana.
Se serveste cu smantana deasupra, nucsoara presarata si mult miez de alune de padure parajite si maruntite.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii