autor:

BakeUpArtist

» » Supe de legume

Supa crema rece de sfecla rosie

Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 octombrie 2016

Ingrediente
-500 g sfeclă roșie (sau 5 bucăți medii), -2 cartofi medii, -1 morcov, -2 cepe, -1 lingură de ulei, -900 ml de supă de pui sau apă, -2 foi de dafin, -1 linguriță de hrean (proaspăt ras), -sare, -piper, -gelatină (doar dacă doriți textura gelatinoasă, cum am folosit eu dacă nu, o puteți servi pur și simplu în boluri).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

-Curățați legumele și le tocați în cuburi;

-Căliți ceapa în ulei pentru 5 minute, apoi adăugați legumele și mai lăsați încă 5 minute, timp în care amestecați.

-Adăugați apa sau supa de pui;

-Adăugați foile de dafin, sare, piper;

-Când legumele au fiert, adăugați hreanul și mai lăsați pe foc pentru încă 2 minute;

-Închideți focul, scoateți foile de dafin;

-Scoateți legumele și pasați-le până obțineți crema omogenă;

-Adăugați supă în care au fiert în funcție de cât de subțire doriți să fie supa finală;

-Dacă doriți textura gelatinoasă, preparați gelatina după instrucțiunile de pe ambalaj, o incorporați în supă și dați la frigider pentru cel puțin 2 ore.

-Serviți supa cremă cu smântână, hrean sau pătrunjel tocat mărunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema rece de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume

Supa de legume

Se pune intr-o oala mare apa, sare si un piept de pui la fiert. Cand puiul a fiert, se scoate si

2 voturi    0 comentarii
30h
Supe de legume
Gazpacho bucurestean

Gazpacho bucurestean

Se spala legumele, se curata si se taie cubulete. Pesmetul se lasa la inmuiat in apa circa 5 minute,

3 voturi    0 comentarii
20 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • -500 g sfeclă roșie (sau 5 bucăți medii)
  • -2 cartofi medii
  • -1 morcov
  • -2 cepe
  • -1 lingură de ulei
  • -900 ml de supă de pui sau apă
  • -2 foi de dafin
  • -1 linguriță de hrean (proaspăt ras)
  • -sare
  • -piper
  • -gelatină (doar dacă doriți textura gelatinoasă
  • cum am folosit eu dacă nu
  • o puteți servi pur și simplu în boluri).

Raporteaza reteta

Retete
de BakeUpArtist
Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Blat - Se recomandă ca ingredientele să fie reci, pentru ca aluatul să fie mai fraged și

7 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

- Gutuile se spală bine, se taie în sferturi sau pe jumătăți, în funcție de preferințe

0 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri pentru copii
Trufe de Ciocolata

Trufe de Ciocolata

- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă

0 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de gulii cu smantana, leustean si tarhon Ciorba de gulii cu smantana, leustean si tarhon

Legumele tăiate în cubulețe mici, le-am călit cu puțin ulei până s-au înmuiat. Apoi am adăugat apă, vegeta,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole galbena Ciorba de fasole galbena

Pentru că este sezonul legumelor proaspete de tot felul, am ales să pregătesc o ciorbă de fasole galbenă, cu dovlecel. Se curăță

1 vot    8 comentarii
45 min
Retete de Pasti
Supa crema de broccoli cu sticksuri de bacon