Curatati, spalati legumele si taiati in cuburi de marime potrivita. Intr-o oala sub presiune puneti cam 1 litru de apa, cand aceasta fierbe adaugati legumele, inchideti oala si fierbeti cam 12 - 15 minute. Raciti sub jet de apa rece, pentru a putea deschide oala, si cu ajutorul unui blender pasati legumele pana devin o crema.
Se potriveste de sare, se adauga piper proaspat macinat, 2 - 3 linguri de parmezan, iar in momentul servirii se adauga un fir de ulei de masline.
Daca folositi legume din gradina proaspete nu se va folosii nici un tip de condiment deoarece, o sa fie foarte gustoasa asa.
Se serveste in farfurii calde sau boluri, cu un fir de ulei ,alaturi de 2 - 3 linguri de pasta mai mica fiarta in prealabil, decorata cu foi de busuioc si un fir de parmezan.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii