autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

Supa cu ,,amestec de vara,, si ciuperci

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 ianuarie 2010

Ingrediente
1 punga ,,amestec de vara,, congelat din supermarket, 1 ceapa, 5 ciuperci mari champignon, ardei gras congelat, sare, ienibahar, 50 ml ulei, 2,5 litri apa, patrunjel si leustean verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Punem la fiert intro oala 2,5 litri apa. Cand fierbe, adaugam continutul unei pungi cu ,,amestec de vara,, lasam sa fiarba. Intre timp, separat, intro tigaie punem uleiul la incins, adaugam ciupercile curatate, spalate, taiate bucatele, ceapa taiata marunt si o cescuta pt cafea cu ardei gras taiat cubulete(eu am avut in congelator, provizii de iarna), calim totul cam 5 minute, amestecand continuu, apoi adaugam in oala cu amestecul si lasam sa fiarba 10-15 minute. Potrivim de sare, adaugam putin ienibahar(nu e obligatoriu), stingem focul si adaugam verdeata tocata marunt. Este o supica gustoasa, rapida si de post. Deci o supa 3x1!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu ,,amestec de vara,, si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de branza cu paine si salam

Supa de branza cu paine si salam

Mod de preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de linte rosie

Supa de linte rosie

Curatam legumele , iar lintea o spalam bine sub un jet de apa, pina apa ramane curata ,apoi o lasam

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    O bunatate !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    O supă bună pentru pentru zilele de post.

  • Fara foto

    burdulea aria elena , 20 ianuarie 2010

    Multumesc Cely, asa tare mi-a placut gustul ca intro saptamana am preparat-o de 2 ori.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Foarte buna si rapida ciorbita. Ciupercile dau o aroma deosebita. Felicitari pentru originalitate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 punga ,,amestec de vara,
  • congelat din supermarket
  • 1 ceapa
  • 5 ciuperci mari champignon
  • ardei gras congelat
  • sare
  • ienibahar
  • 50 ml ulei
  • 2,5 litri apa
  • patrunjel si leustean verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de salata verde cu carnati afumati si taietei de casa Ciorba de salata verde cu carnati afumati si taietei de casa

Este o reteta perfecta mai ales pentru sezonul de primavara-vara, atunci când apare salata verde româneasca. Aici la noi,

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de ciuperci cu crutoane Supa crema de ciuperci cu crutoane

Perfectă mai ales vara, servită atât caldă, cât și rece, supa cremă de ciuperci este o idee ideală pentru o masă

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba de fasole galbena