Supa cu galuste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Supa cu galuste

Ingrediente

  • carne de pasare,
  • 2 cepe,
  • 1-2 morcovi,
  • 1-2 pastarnac,
  • 1 ardei,
  • telina,
  • 2 oua,
  • 1 cana de gris,
  • sare sau Delikat,
  • patrunjel verde,
  • 1 cescuta de ulei.

Mod de preparare

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul, morcovul, telina,intregi sau bucati mai mari, curatate si spalate. Se adauga putina sare si se lasa la fiert, la foc mic, acoperite. Dupa un timp se adauga si ardeiul spalat si curatat de seminte si nervuri. Cand legumele au fiert, se scot cu spumiera si se continua fierberea. Cine doreste, poate sa scoata si carnea si sa o foloseasca la alta mancare.

Prepararea galustelor:

- se pune grisul intr-un castron cu un varf de cutit de sare;

- se pune uleiul peste gris pana se face ca o smantana groasa, apoi se pun ouale si se amesteca bine;

- imediat dupa aceasta se ia cu lingurita din compozitie si se pun in oala de supa care trebuie sa fiarba incet cand se pun galustile.

Se lasa galustile sa fiarba, tinand cont ca isi vor mari dimensiunile, devenind pufoase la final.

Dupa ce galustile au fiert, se potriveste supa de sare, se pune patrunjelul verde tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise