Morcovii taiati fasii, cartofii cubulete, ardeiul si ceapa se pun la fiert in apa cu delikat/sare/piper.
Se bate albusul spuma, se adauga galbenusul, sare si un varf de cutit de praf de copt. Se adauga in ploaie grisul (compozitia sa iasa ca o spuma nu moale, nici foarte tare).
Cand sunt fierte legumele, se scot ardeiul si ceapa (doar pentru gust). Se pun galustile cu lingurita inmuiata de fiecare data in apa rece. Se lasa la fiert si se stropesc cu apa rece din cand in cand pe ambele parti.
Cand sunt gata, se ia de pe foc si se adauga patrunjel tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii