Facem o prajeala din :-praz -ardei rosu si verde- catei de usturoi, in uleiul incins (toate taiate marunt). Adaugam ciusca uscata rupta in citeva bucati(fara seminte),sare,invirtim si lasam pe foc 1 minut dupa care se dauga vinul si cu ajutorul mixerului de brat vertical mixam pana nu se mai vad bucatele de la prajeala. Punem iar pe foc si adaugam cele 4 pahare cu supa sau apa(eu am pus apa) ,lasam sa fiarba 5-10 min,luam spuma,apoi adaugam sciocile de riu ,creveti ,lingurita de boia dulce si nautul scurs de zeama din borcan si trecut prin-trun jet de apa rece . Lasam sa fiarba 25-30 minute la focul mic ,mai adaugam sare daca este necesar . Servim cu salata . Pofta Buna.Este o supa delicioasa!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii