Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare.
Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare.
Intre timp pregatim zarzavatul curatandu-l si spalandu-l bine.Ceapa o taiem in 4,morcovul,telina ,pastarnacul si patrunjelul se taie cubulete mici(sau la robot, maruntite),cartofii curatatoi si spalati,se taie in cubulete,verdeata spalata se taie marunt.
Dupa primul clocot al aripioarelor se spumeaza bine si se adauga zarzavatul maruntit la blender,mazarea boabe si cartofii cubulete.Se lasa sa fiarba cca 45 apoi se sareaza dupa gust,se adauga si boiaua dulce de ardei si se pipereaza daca se doreste,daca nu ,fiecare in farfurie.Se adauga si fideaua,se lasa sa fiarba inca 3 minute si apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin.Se poate servi dulce sau un pic acrita cu suc de lamaie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii