autor:

anuta

» » , , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de carne

Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2018

Ingrediente
1 kg de aripioare de pui, 1 ceapa mare rosie, 4-5 cartofi, 1 radacina de patrunjel, 2 morcovi, 2 buc pastarnac, o bucatica telina, 200 g taitei ondulati, sare, piper, 1 lingurita boia de ardei dulce, 3-4 catei de usturoi, 1 legatura mare de patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile, apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare.

Intre timp pregatim zarzavatul, curatandu-l si spalandu-l bine. Ceapa o taiem in 4, morcovul, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie cubulete mici (sau la robot, maruntite), cartofii curatati si spalati se taie in cubulete, usturoiul se feliaza subtire, verdeata spalata se taie marunt.

Dupa primul clocot al aripioarelor, se spumeaza bine si se adauga zarzavatul maruntit, usturoiul feliat si cartofii cubulete. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii, apoi se sareaza dupa gust, se adauga si boiaua dulce de ardei si se pipereaza daca se doreste, daca nu, fiecare in farfurie. Se adauga si taieteii ondulati, se lasa sa fiarba 5 minute de la primul clocot si apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Canja de galinha(Supa portugheza de gaina)

Canja de galinha(Supa portugheza de gaina)

Intr-o oala de 4l punem jumatatea de gaina (pui), ouale in coaja (spalate), morcovul, ceapa intreaga,

7 voturi    3 comentarii
1h
Supe de carne
Supa crema de branza topita

Supa crema de branza topita

Intr-o cratita se prepara un rantas din unt si faina care se stinge cu supa de pui si se lasa apoi

1 vot    0 comentarii
20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de aripioare de pui
  • 1 ceapa mare rosie
  • 4-5 cartofi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 morcovi
  • 2 buc pastarnac
  • o bucatica telina
  • 200 g taitei ondulati
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 legatura mare de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Luscos Luscos

Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta. Se

44 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Supa de vitel cu taitei de casa