Ingrediente
2 cepe rosii mari( sau patru mici), 1 litru zeama de carne, 60 grame unt sau margarina, 2 linguri faina, 100 grame cascaval, 4 felii paine, sare, piper dupa gust, Pentru 4 persoane
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
10 voturi
Mod de preparare
Se adauga apoi faina, frecata bine sa nu existe cocoloase, se toarna zeama de carne. se pune capacul pe vas si se fierbe supa timp de 10 minute. La jumatatea timpului se amesteca.
Se pune supa in 4 boluri, in fiecare se aseaza o felie de paine, se presara cascavalul ras, apoi se mai incalzeste supa timp de 3 minute la putere medie.
Se serveste cu mult drag!
Cuptorul meu este Platinium 17 M22
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 martie 2010
Interesanta reteta!
nicolae hasegan (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010
extraordinara reteta!
Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009
Super cu ceapă şi caşcaval. Felicitări!
tradaro (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009
Se poate servi cu crutoane. Felicitari!
Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008
Eu pun piinea prajita si frecata cu niste usturoi.