Ingrediente
500 g conopida, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel + 1 legatura, frunze, 1 telina + 2 frunze, 1 ceapa, ½ gogosar rosu, 1 ardei galben, 15 cm, din tija unui praz( partea verde), 1 lingura ulei, 1 lingurita chimen macinat, Sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
10 voturi
Mod de preparare
Intr-o oala, punem uleiul, adaugam zarzavaturile impreuna cu prazul si lasam 2-3 minute sa se inmoaie putin si sa se patrunda aromele, apoi adaugam conopida. Asezonam cu sare,piper si chimen, turnam apa, cam 10cm peste zarzavaturi si lasam la fiert 30’, dupa care oprim focul, adaugam frunzele si servim supica.
Pofta buna !
Sidy (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2010
5 stelute pentru prezentare! Dupa cum ti-am mai spus am sa o fac si eu asa cum zici tu cu chimen... Delicioasa !
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2010
ce supa buna!