Se spala bine carnea si se pune la fiert in 4-5 litri apa rece cu putina sare. Cand clocoteste, se da focul mic, se mai adauga cam 50 ml apa rece si se ia bine spuma pana nu se mai formeaza deloc.
Adaugati legumele intregi bine curatate si spalate. Dupa 40-50 minute de fiert cu capac la foc mic, dregeti gustul cu sare (concentratul de legume sau pui), zahar, piper boabe si se mai da cateva clocote.
Puneti in supiera taiteii instant Rollton (sau mammita) sau fierbeti separat ce taitei preferati, clatiti-i cu apa rece si puneti-i in supiera.
Adaugati supa fierbinte, carne si verdeata tocata.
Se poate face si cu galuste de gris.
Cand o serviti condimentati direct in farfurie cu piper macinat.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii