Am pus la fiert prazul bucăţi, ceapa, gogoşarul, usturoiul şi jumătate de dovleac(tăiat după ce cureţi coaja). Fierb cam în 30 de minute.Potriveşti de condimente şi dai prin blender. Poţi pune şi smântăna sau lapte, ori le adaugi la servire.Mai pui pe foc mic să dea un clocot.
Cealaltă jumătate am tăiat-o felii şi am copt-o.
Am tocat pătrunjel si am presărat deasupra.
Se poate pune şi un cub de supă, dacă doriţi. Mie mi-au plăcut şi varianta de post şi cea cu smântână.
Am servit cu o bucată de dovleac pentru decor. Poţi servi şi crutoane. E o supă-cremă consumată mult în Franţa, la noi nu prea, poate ne mai schimbăm mentalitatea, e foarte hrănitoare şi sănătoasă.
Unii adaugă cartofi, morcovi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii