Taiati toate legumele in cuburi maricele si zdrobiti usturoiul cu lama cutitului.
Incingeti uleiul si caliti ceapa, usturoiul si cartofii 3 minute. Adaugati dovleceii si mai lasati cateva minute amestecand din cand in cand pana incep sa se inmoaie.
Adaugati supa, aduceti la fierbere si acoperiti cu un capac. Lasati sa fiarba 30 de minute.
Cand toate legumele au fiert, mixati supa cu ajutorul unui mixer vertical.
Potriviti de sare si piper.
Serviti cu smantana lichida, ciboulette, fasii de dovlecel blansat etc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii