Se curata dovlecelul, se rade si se sareaza, lasandu-se asa pana calim ceapa, rosiile si ardeiul.
Adaugam apa necesara, sare si vegeta si dovlecelul razuit. Lasam sa fiarba si adaugam mararul verde.
Cind sunt fierte toate legumele, adaugam 1/2 l lapte prins, amestecat cu un polonic supa fierbinte.
Se serveste cu ardei iute...
Supa se poate servi si fara lapte batut si atunci se adauga o cana de bulion.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii