Se curata gaina, se spala bine si se lasa in apa rece.
Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile de carne, apoi se pun boabele de piper. Se lasa la fiert cca o ora, cu capac, la foc mic, se ia spuma din cind in cind. Apoi se adauga legumele curatate, sare si cubul de gaina. Se mai lasa la fiert cca 15 min. La sfirsit se strecoara, se taie rondele morcovii si se adauga in supa, se adauga si carnea dezosata, si se adauga taieteii.
In loc de taietei se pot forma galuste de gris amestecat cu oua, sau zdente, din oua si faina alba, dupa preferinta.
Inainte de a stinge supa, se adauga patrunjel tocat.
Pofta Buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii