Avand gaina 2 ani am fost nevoita s-o fierb la oala de presiune . Am transat gaina si am pus-o in oala, dupa care am pus zarzavaturile si apa pana la semn. Am pus capacul si am pus-o la fiert 40 de minute, dupa care am scos carnea, zarzavaturile si am strecurat zeama. Am adunat grasimea lasata de gaina pentru ca era prea multa si am pus-o pe aragaz la foc mic pentru a avea timp sa prepar galustele. Am luat 2 oua si le-am batut bine, bine cu un varf de lingurita de praf de copt. Am pus apoi 2 lingurite de apa minerala si doua de ulei si am mai batut putin, dupa care am turnat grisul facand o compozitie potrivita de luat cu lingurita. Se ia apoi cu lingurita (care a fost muiata in supa care fierbe) cate o jumatate de lingurita si se pune in supa. Apoi, iar se moaie lingurita si se ia din compozitie si tot asa pana se termina. Se lasa sa fiarba galustele si apoi se stinge supa. Se serveste cu patrunjel pus in farfurie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii