Ingrediente
-500-700g tacamuri de gaina(se poate si pulpe si aripi), -2-3 cepe, -500g radacinoase(pastarnac,telina,patrunjel), -optional 2 cartofi intregi, -2 oua, -faina, -sare, -patrunjel verde, -apa pt oala de 5 l
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
22 voturi
Mod de preparare
Se fierbe apoi impreuna cu radacinoasele taiate in jumatati si ceapa intreaga(curatata de foi si spalata)
Se spumeaza de cate ori e nevoie si se pregatesc taiteii
2.Cele 2 oua se bat bine cu un praf de sare si 1 lingura de apa rece si se adauga faina cat sa fie o coca tare
Se intinde o foaie subtire,se lasa sa se odihneasca 1/2 ora si se ruleaza pt a taia taiteii
Eu ii tai potriviti(nici subtiri,nici prea lati)
Se fierb in apa clocotita cu sare si cand sunt gata se strecoara si se adauga in supa care a fiert
Dupa ce am oprit supa tocam patrunjel verde si adugam sau punem in farfurie cand servim si putin piper
Carnea si legumele se pot scoate si servi separat.
Eu le las in supa
Este foarte buna pentru copii si cand avem stari febrile.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009
O bunatate...
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009
Mie imi place supa cu taitei dar nu-mi ies taitei. O sa mai incerc.
mac myra (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Buna supica ta.Interesanta ideea lui Sidy cu cateii de usturoi.Nu am incercat niciodata.
Sidy (Chef de cuisine) , 24 august 2009
Ce bunatate !!! Eu pun si 2-3 catei de usturoi...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009
Este o minunatie...