Supa se poate face pe toata gaina sau numai pe o parte din carne, cum doriti.
Carnea se pune intr-o oala cu apa si sare si se lasa sa dea in clocot.
Zarzavatul se curata si se taie in 4-6 bucati( depinde de marime).Ceapa si usturoiul se curata si se lasa intregi.
Cand supa fierbe , se spumeaza apoi se adauga toate legumele, piperul boabe si se sala sa fiarba supa la foc mic cam 2 ore pina fierbe bine carnea.
Intre timp se fac galustele de gris ca si aici:http://www.gustos.ro/retete-culinare/supe-de-carne/galuste-de-gris-pentru-supa-de-pui.html sau se fierb taiteii.
Cand supa este gata se pune in farfurie zarzavat, galuste sau taitei, supa si se presara patrunjel verde deasupra.
Pofta buna !
Daca nu doriti ca supa sa fie asa de grasa , o lasati pina a doua zi la rece , cind veti lua cu o lingura grasimea inchegata de deasupra...
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii