Ingrediente
o ceapa, un morcov, o rosie (optional), 3 cartofi mici, 2 oua, gris, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
5 voturi
Mod de preparare
Intr-o oala se fierbe ceapa taiata in patru, morcovul taiat cat mai mic, si rosia. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se pastreaza doar zeama. Se pune din nou pe foc, si cand aceasta clocoteste, se pune cate o lingura din compozitia de gris.(lingura se inmoaie in zeama, si grisul aluneca mai usor).Dupa ce s-a terminat de pus grisul, la cateva secunde se toarna o cana cu apa rece, si se mai lasa un pic la fiert.
Separat se fierb cartofii taiati cuburi care se adauga(cu tot cu zeama) peste galuste.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Nici nu stiam ca in galuste se pune bicarbonat! Felicitari pentru supa.
Adina (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Draguta prezentarea