Legumele se curata se spala si se toaca dupa preferinta cuburi sau fasii,intr-o oala se adauga uleiul cam 50 ml si se pun legumele la calit cateva minute {fara dovlecel}dupa care adaugam apa si lasam sa fiarbe.Cand sunt aproape gata cu vreo 15 minute inainte de final adaugam dovlecelul taiat si el cuburi,apoi fideaua si delikatul sau vegeta si lasam sa fiarba.Dupa ce oprim focul adaugam verdeata si se mai adauga putina sare daca este cazul.Se serveste in boluri cu putina smantana daca preferam
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii