Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la fiert,punem o lingura de ulei si sare dupa gust.
Apoi intr-o cratita punem apa la fiert dar nu plina,si o lingurita de sare.
Separat patem cele 2 oua in care punem gris pina obtinem o compozitie nici tare nici moale,luam o lingura de fier cu care luam din aceasta compozitie si le punem in cratita de pe foc,le lasam sa fiarba putin apoi turnam apa rece pina galustele se umfla.
Cand sunt gata le punem in oala cu supa.
O servim calda si cu patrunjel deasupra
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii