Se spala bine legumele, apoi se curata si se taie, morcovul si pastarnacul mai mare, iar restul se taie cubulete, inafar de ceapa care ramane intreaga si se scate la final.
Se pune apa la fiert in care se pune grasinea sau pulpele de pui, cand incepe sa fiarba se adauga morcovul, telina si pastarnacul care fierb mai greu si se mai lasa sa fiarba. Dupa vreo 10 min se adauga si restul de legume si condimentele.
Cand legumele sunt fierte, dar nu prea tare ca sa se farame, se adauga taieteii si se mai lasa la fiert circa 5-7min, se opreste si se presara patrunjelul
Dupa preferinta legumele fierte se pot lasa in supa sau se pot scoate si servi natur sau salata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii