Taiem legumele bucatele dupa care punem ceapa taiata solzisori la rumenit intr-o oala cu uleiul incins timp de 2-3min. amestecand din cand in cand. Se adauga legumele si 4 catai de usturoi tocat marunt, amestecam din cand in cand timp de 3-4min. Adaugam lintele, un litru jumatate de apa fierbinte, cubul de supa, foile de dafin si lasam sa fiarba 20min. la foc potrivit. Punem in supa sucul de lamaie, restul de usturoi tocat marunt, tobasco dupa preferinta, piper si sare dupa gust si mai lasam sa fiarba cca, 2-3min. Tragem oala de pe foc scoatem foile de dafin, adaugam chimenul punem capacul si lasam sa odihneasca cca 5min. E o supa binevenita pe timp de iarna. Va urez pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii