Curatam toate legumele, le spalam si le sterge, cu un prosop de hartie.
Ceapa am lasat-o intreaga , usturoiul l-am presat iar morcovii, ghimbirul si telina le-am razuit.
In reteta se caleste ceapa marubtita cu usturoiul in 2 linguri de ulei, dar pentru ca eu am vrut o supa dietetica, am pus toate legumele intr-o oala in care am pus si supa de carne.
Am potrivit gustul supei cu condimentele si am lasat-o sa fiarba 25 de minute.
Dupa ce sunt toate fierte, in reteta se dau prin blender legumele cu parte din supa, apoi se presara coriandru frunze deasupra.
Eu am lasat legumele asa razuite , dar am aruncat ceapa si am presarat frunze de patrunjel verde deasupra.
Cine doreste poate pune smantana, eu am adaugat putin iaurt degresat.
Sa mancati sanatosi, pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/supa-de-morcovi-cu-ghimbir.html
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii