In oala in care vrem sa facem supa, punem la topit untul, adaugam morcovul razuit pe razatoarea mica si amestecam pina morcovul lasa culoare.Punem apoi faina si mustarul, amestecam sa se omogenizeze si adaugam treptat laptele, amestecand repede sa nu se faca cocoloase.
Punem si supa incalzita in oala si potrivim gustul cu sare si piper.
Lasam sa fiarba cam 10 minute, pina cand este fiert morcovul si mai amestecam in supa din cand in cand.Daca este cazul , mai adaugam apa fierbinte in supa.
Galbenusurile le amestecam cu smantana sa se faca o pasta, apoi adaugam 1-2 polonice de supa fierbinte , omogenizam si turnam compozitia peste supa.
Stingem focul si nu mai lasam sa dea in clocot( s-ar putea sa se "taie" supa).
Servim supa cu crutoane( perle) si ardei iute linga si deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Pofta mare sa aveti !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii