Curatam pestii de pielita si oase si taiem cubulite. Calamarul il curatam si-l taiem in ineluse nu prea groase. Bacon(costita) taiem in bucatele. Curatam legumele si taiem in bucatele (ceapa solzisori finuti). Punem oala pe foc cu untul si uleiul si prajim bine costita, dupa care se scoate si se pastreaza. In grasimea care a ramas punem ceapa si telina sa se inmoaie putin (3-4min.). Adaugam cartofii si 150ml apa ferbinte, ferbem 5-6min.. In timp ce fierbe cartofii punem si malaiul si amestecam din cand in cand. Punem laptele si laptele evaporat, smantana, costita, pestele, calamarul si scoicile. Lasam sa mai fiarba impreuna 4-5min. La urma punem boiaua, piper macinat si sare dupa gust, amestecam usor, se trage oala de pe foc si se lasa cu capac 5min. sa se patrunda aromele. Se serveste cu ceapa verde taiata fin deasupra si paine neagra cu unt. Aceasta supa se serveste in "Pub" (restaurantele) traditionale irlandeze. Va urez pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii