1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat marunt ,cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarbaputin,dupa care se adauga rosiile decojite si taiate marunt sau pasate.Cand sunt fierte se adauga taiteii,fideaua si se lasa sa fiarba putin,Se potriveste de sare,piper,cimbru.Cand sunt toate fierte se drege cu un ou batut ,se adauga verdeata tocata marunt si se opreste focul.
La inabusirea zarzavatului in loc de ulei folosesc grasime de la pui si zeama de la carne.Nu folosesc ulei deoarece puiul isi lasa destula grasime.Iese dietetica,implicit mai sanatoasa. Se serveste acrita cu zeama de lamaie.
2. Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba.
Zarzavatul si cartofii taiati cubulete se pot inabusi ,fierbe separat adaugandu-se zeama de carne, iar cand este aproape fiarta carnea, se adauga zarzavatul,rosiile decojite taiate cubulete sau pasate, se potriveste de sare,piper,cimbru,se adauga taiteii sau fideaua . La sfarsit se drege cu ou batut si se pune verdeata tocata marunt.
La inabusirea zarzavatului in loc de ulei folosesc grasime de la pui si zeama de la carne.Nu folosesc ulei deoarece puiul isi lasa destula grasime.Iese dietetica,implicit mai sanatoasa. Se serveste acrita cu zeama de lamaie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii